Sten- & murarbeten i Jönköping

Vi utför olika typer av arbeten inom sten- och murarbeten och har erfarenhet av olika typer av projekt. 

Stor kundbas

Vi hjälper till med både stora som små sten/plattläggningar samt murarbeten och vänder oss till både privatpersoner och företag. 

Kontakta oss

Kontakta oss för sten- & murarbeten

Stenläggning & plattläggning

Är det dags att piffa upp tomten, med en altan eller anlägga en ny parkering/garageuppfart? Vi hjälper dig att förbättra fastighetens intryck med en stensatt yta som ser vacker och ordnad ut. Oavsett vad det är du behöver hjälp med har vi utrustning och kompetens för att ta oss an uppdraget med engagemang och kunskap. Vi använder oss av stenmaterial av det bästa material för att bidra till ett estetiskt tilltalande och funktionellt resultat.

Bolla idéer med oss

Har du idéer som du behöver hjälp med att utveckla? Då ska du vända dig till oss på DS Skyffel & Gräv AB, som består av erfarna stensättare. Vi hjälper dig med att vidareutveckla idén och är med dig hela vägen från planering till genomförande.

Mur- & L-stöd sättning

En mur tjänar ett antal syften. Den kan separera och agera insynsskydd, samtidigt stabilisera och stärka upp nivåskillnader i  marken dessutom så ger den din trädgård en egen profil. Ska trädgården renoveras och önskar du att komplettera den med en fin mur eller kanske istället L-stöd? Vi hjälper dig med mur & L-stöds byggnation av olika slag i Jönköping och Huskvarna.